Kleding - Force Wheelz

Update: De eerste bestelronde was een groot succes! Dank ieder die besteld heeft! Nu woeden de bestellingen custom made en binnenkort kunnen jullie fietsen in een echte Force Wheelz tenue. 

Deze ronde gemist? Niet getreurd! Einde vd zomer doen we weer een bestelronde, zodat je ook voor de winterseizoen strak (en warm) op de fiets kunt! Hou deze site en social media in de gaten, en wil je een reminder via de mail, laat me dat weten via deze link en ik zal je tijdig een mailtje sturen!

 

In samenwerking met Lawi Nederland zijn we trots onze eigen fietstenue te kunnen presenteren! We hebben gekozen voor een stijlvol ontwerp die de kwaliteit van ons merk uitstraalt. De broeken zijn volledig zwart, met alleen links een rode band, en rechts een zwarte met “Force Wheelz”. Ook dit is een kwaliteitskeuze omdat een zwarte broek zonder opdruk, is en blijft zwart. Tevens zijn de broeken voorzien van een Assos zeem!

 

De webshop van Lawi is nu klaar om je order te ontvangen! Er kan gebruik van gemaakt worden door je als klant aan te melden op www.lawishop.nl  Tijdens het aanmaken van je account kun je de registratiecode invullen. De registratiecode die je hier in moet vullen is: forcewheelz

Vul je de registratiecode niet in, dan kom je niet in de afgeschermde webshop van Force Wheelz. Via deze link je direct naar de registratiepagina.

De handleiding voor aanmelden vind je hier. Hierin staat duidelijk beschreven hoe je in de webshop komt. Lees tip dus!

Wees snel, want de eerste bestelronde loopt tot 24 april!!

 

Goed om te weten!:

*Heb je al een account bij Lawi voor een ander vereniging, of al een account zonder vereniging? Deze moet dan tijdelijk aangepast worden zodat je in de Force Wheelz omgeving kan komen. Meld je dan aan met een andere emailadres, of stuur een mail naar klantenservice@lawinederland.nl of bel met 06-42079548 en ze kunnen het voor je aanpassen.

*Ben je onbekend met de Lawi kledinglijn en weet je je maat niet zo goed? Aarzel niet en neem spoedig contact op met mij want ik heb tot 24 april beschikking over pas-setjes.

*Arm- en beenstukken, alsmede handschoenen zijn neutraal en alleen voorzien van een Lawi logo

*Bestel je sokken mee, kies dan voor “Sokken Lang Eigen design”. Deze zijn scherp in de aanbieding!

*Kledingstukken worden custom gemaakt en eenmaal besteld kunnen niet geruild worden

 

Kom je er niet uit, of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met zowel Lawi als Force Wheelz. We helpen je graag verder!