H Plus Son racevelgen - Force Wheelz

H Plus Son is een bedrijf dat uitstekende velgen maakt. Ze worden gekenmerkt door sterk en betrouwbaar te zijn, een hoge kwaliteit in de afwerking en een sublieme balans.

 

H Plus Son TB-14

In het geval van de TB-14 is dat laatste ZEKER het geval. De TB-14 heeft (net als de Ambrosio Nemesis Tube velg) een contragewicht bij het ventiel om het onbalans tegen te gaan die door de lasnaad wordt veroorzaakt. Dit is bij de TB-14 zo goed gedaan, dat het wiel volledig in balans is en geen schommelingen vertoont. Er is geen velg die ik ken die beter gebalanceerd is als deze!! Bovendien heeft hij een schitterende uiterlijk doordat hij (behalve het contragewicht) volledig kaal is. Geen stickers, geen logo’s….. niks! Beschikbaar in Zwart, gepolijst chroom en geadoniseerd grijs.

Het is een lage 23mm brede velg, dubbel geoogd en zeer sterk. Dit maakt het zowel geschikt voor racefiets doeleinden (denk bijvoorbeeld aan een alternatief voor een Ambrosio Nemesis mocht je geen tube willen voeren), als cyclocross trainingen en wedstrijden. Rij je Vlaanderen of Roubaix? Dit is dé velg die je moet hebben. Echt een allrounder dus!!

Hoogte: 14.1mm

Gewicht: 490g

Spoke Count: 32 – 36

 

H Plus Son Archetype

Weer een schitterende velg afgeleverd door H Plus Son. De Archetype is een 23mm brede, 25mm hoge racevelg met een geringe gewicht van 450g Door zijn vorm is hij zeer stijf, en de 23mm breedte icm een 23mm clincher band zorgt voor een tube gevoel tijden het rijden. Daarnaast is de Archetype werkelijk een parel om te aanschouwen, met alleen de strakke belettering als details op een verder volledig strakke velg.

Hoogte: 25mm

Gewicht: 450g

Spoke Count: 20 – 24 – 28 – 32 – 36 (20 en 24 alleen in zwart)

www.hplusson.com