Nieuwe dingen bij Force Wheelz... nou ja, nieuw... - Force Wheelz

feb 03, 2014 Nieuws Ryk Venema

Nou, er komen de komende maanden een aantal veranderingen bij Force Wheelz.

Er liggen plannen om een nieuwe werkplaats te bouwen om aan de grote vraag naar wielen op een nog betere manier te kunnen voldoen. Daarnaast zijn er plannen om de website een overhaul te geven om het in ieder geval meer up to date te maken wat producten betreft.

Hoezo? Nou, ik lever al een meer dan een jaar alle producten van DUKE Racing én ENVE Composites. Dus niet alleen mijn handgebouwde wielsets met de uitstekende carbon velgen van Duke en ENVE, maar ook al hun andere producten zoals ENVE zadelpennen, stems en vorken, en ook Duke stems, gekleurde tubeless ventielen, gekleurde snelsluiters en wieltassen, om maar een paar dingen te noemen.

Daarnaast zijn er een aantal veranderingen mbt andere merken. Shimano naven, en Mavic velgen zijn voortaan alleen verkrijgbaar op aanvraag, en er zijn een paar merken bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan E*Thirteen. Werkelijk waanzinnige velgen en naven om een super strak set te maken!

Ook iets waar ik “super excited” over ben is het Custom Programma in samenwerking met Infinito Cycling. Zij maken carbon racewielen die gekenmerkt worden door sterkte, stijfheid, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nu is er ook de mogelijkheid om een custom wiel te maken. Wil je nét wat anders dan de standaard wielset, bijvoorbeeld rode nippels in plaats van zwart, of witte aerospaken? Wil je een andere naaf gebruiken? De mogelijkheden zijn talrijk dus hier komt ook binnenkort allerlei informatie over op de site. In de tussentijd kan je uiteraard contact met mij opnemen om het een en ander te bespreken!

Kortom… werk aan de winkel! 2014 wordt een fantastisch jaar!

No comments