Aanbiedingen Wielen - Force Wheelz

Winteraanbiedingen 2017/2018

MTB: Hope Pro 4 / Newmen Evo SL XA 25 / SL A 30

Elk winterseizoen proberen we hier bij Force Wheelz een bijzonder aanbieding te doen die net wat anders is dan anders. Een bijzonder wielset tegen een aantrekkelijke prijs met vakwerk en maatwerk op het vertrouwde Force Wheelz niveau. Dit jaar is het weer gelukt!

Zie hier de Hope pRo 4 samen met de lichte (395g!!) Newmen Evo SL XA 25 velg. Deze combinatie, samen met de Sapim Race spaken en lichte aluminium nippels maakt niet alleen een wielset die waanzinnig mooi uitziet, maar ook betrouwbaar, licht en snel.

25mm interne breedte maken de banden breder met meer grip. Wil je nog meer breedte en meer bomb-proof enduro setje? Dan is de Newmen Evo SL A 30 velg de keuze, met zijn 30mm interne breedte.

Naast de keuze tussen de twee velg kan je ook kiezen uit de zes verschillende Hope kleuren (zwart, zilver, rood, blauw, paars en oranje) en ook de nippels kunnen bijpassend gemaakt worden indien gewenst.

Oh ja, Boost? Steekassen? SRAM XD? QR? Allemaal mogelijk!

Van € 575,- voor € 495,-

Voor meer info en bestellingen neem contact op via deze link!

Race / Cyclocross: Hope RS4 (CL) / DT Swiss R460

Zoals ik hierboven zei, elk winterseizoen proberen we hier bij Force Wheelz een bijzonder aanbieding te doen die net wat anders is dan anders. Niet alleen voor de MTB, maar ook voor Road / CycloCross. Wederom een bijzonder wielset, tegen een aantrekkelijke prijs met vakwerk en maatwerk op het vertrouwde Force Wheelz niveau!
Zie hier de Hope RS4 (CL) samen met de breed inzetbaar DT Swiss R460 velg. Je kunt kiezen voor een versie geschikt voor velgremmen, of, zoals hier afgebeeld, eentje geschikt voor schijfremmen. Deze combinatie, samen met de Sapim Race spaken en lichte aluminium nippels maakt niet alleen een wielset die waanzinnig mooi uitziet, maar ook zowel betrouwbaar als licht en snel.
Naast de twee keuze velgen (velgrem of schijfrem) kan je ook kiezen uit de zes verschillende Hope naaf kleuren (zwart, zilver, rood, blauw, paars en oranje) en ook de nippels kunnen bijpassend gemaakt worden indien gewenst.


Snelsluiter? Steekassen? Shimano/Sram? Campagnolo? Allemaal mogelijk!


Van € 530,- voor € 450,-

Voor meer info en bestellingen neem contact op via deze link!